Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас. Гласувах,

...
 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас.
Гласувах,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Реваншизъм след вота няма да има, обещавам!

 
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас.

" Гласувах, с цел да може този безпорядък, този рекет върху българите да престане. Далаверите на ръководещите започнаха да излизат, когато стане ясно всичко, което са правили, и дребното дали своят вот за тях ще се отвратят ", съобщи той.

" Светът е война, ясно позиционирана, аз разбирам доста от сътрудниците политици, които бягат, крият се, съзнателно не приказват по тематиката, заобикалят я, само че следвашите месеци това ще е главната тематика. При тази експанзия, при тази война с явен агресор в лицето на Путин - нищо срещу съветския народ - при този фарс на референдумите, България би трябвало да бъде доста ясна, безапелационна и точна - мястото където се намира - Европейски Съюз, НАТО. Именно по тази причина влизането в еврозоната би трябвало да е първата и най-важна задача, това ни подсигурява да сме с белите страни " уточни още той.

По думите на Борисов ние сме главен производител на ток, на храни, както се споделя може да храним Балканите, да изнасяме сила, имаме опция да развием и мултиплицираме това - дава се голяма опция за водни централи, за каскади. В идващите години, когато силата ще е доста скъпа суровина, ние сме доста мощни тъкмо там.

Енергетика, еврозона, правосъдна промяна, диверсификация от Газпром, изброи Борисов като съществени тематики. В момента имаме редкия късмет да сме най-диверсифицираната страна на Балканите, добави той.

Ако политиците не престават да се вършат, да се водят от егото си и да не се преценяват с хората, които са дали своят вот, най-после няма никой да отиде да гласоподава. Реваншизъм мога да им обещая, че няма да има, уточни Борисов. Той прикани сътрудниците си за разсъдък след изборите тази вечер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР